My

Avokádový Olej - 50ml

INCI: PERSEA GRATISSIMA FRUIT OIL

Avokádový olej má širokospektrální ochranné vlastnosti proti UV záření

185 Kč
Dostupnost: Skladem (>5 ks)
Avokádový Olej - 50ml
My

Detailní popis produktu

Avokádový olej je vysoce ceněný pro své fantastické regenerační vlastnosti, má vyvážený poměr mastných kyselin Omega-6 a Omega-9 a díky tomu se snadno vstřebává. Avokádový olej je známý tím, že hluboce proniká do pokožky, aniž by zanechával pocit mastnoty, takže je vynikajícím hydratačním přípravkem, který hloubkově vyživuje a zjemňuje pokožku hluboko pod povrchem. Díky kombinaci antioxidantů a vitamínu E je avokádový olej přirozeným prostředkem proti stárnutí, který odstraňuje volné radikály způsobené oxidačním stresem, když je pokožka vystavena škodlivým vlivům prostředí.

Je jedním z nejbohatších zdrojů prospěšných mononenasycených mastných kyselin, jako je kyselina olejová, a proto mimořádně dobře hydratuje a zvláčňuje pokožku. Avokádový olej má také protizánětlivé vlastnosti, které mohou pomoci zmírnit podráždění, zarudnutí, svědění a otoky. Olej Persea Gratissima také pomáhá udržovat nehty a okolní pokožku měkké a zároveň snižuje lámavost a hojí suché a lámavé nehty.

Lze jej použít k výrobě vlastní opalovací směsi díky své ochranné vlastnosti proti UV záření. Má také chladivý účinek, který zklidňuje příznaky spálené nebo životním prostředím poškozené pokožky, a dokonce může hojit suchou, podrážděnou a šupinatou pokožku spojenou s ekzémy a lupénkou. Avokádový olej je ideální do mýdel a peelingů, kterým dodává bohatou texturu. Je také skvělým doplňkem hydratačních tělových a pleťových krémů, balzámů na rty a také šamponů a kondicionérů. Olej Persea Americana lze také použít k oživení matných vlasů a podpoře zdravého lesku.

Účinky:
    Hluboké regenerační vlastnosti Hloubkově vyživuje a hydratuje pokožku Má protizánětlivé vlastnosti, uklidňuje podráždění, zarudnutí a svědění Má přirozený UV filtr 3-4 Uklidňuje a chladí spálenou pokožku Vhodný na ekzémy a psoriázu Změkčuje ztvrdlou kůži Má anti-aging efekt
    Doporučení k dosažení nejlepších výsledků
    Nejrychlejších viditelných výsledků dosáhnete při používání našich produktů podle rituálu správného použití bezvodé kosmetiky - viz. "Použití oleje".
    Jak používat

    Obličej - Po navlhčení pokožky květovou vodou tzv. "Hydrolátem" vmasírujeme potřebné množství (ideálně 2-5 kapek) oleje do obličeje a dekoltu.

    Tělo - Na kůži si můžete nanést několik kapek na jakoukoli část těla a vmasírováním ji hydratovat. Malé množství oleje můžete také přidat do koupele, aby se pomalu vsáklo do pokožky. Některé oleje se skvěle hodí také k masáži.

    Vlasy - Když jsou vlasy suché, naneste několik kapek oleje do vlasů a vmasírujte je. Tím dosáhnete lesku a zmírníte krepatění vlasů, které budou mít hladkou a hedvábnou strukturu. Pro delší ošetření včetně pokožky hlavy můžete vybraný olej vmasírovat do vlasů a nechat působit přes noc. Po dokončení jednoduše umyjte vlasy.

Mastné kyseliny Specifikace (%)
Kyselina palmitová C16: 0 10,00 - 25,00
Kyselina palmitolejová C16: 1 (n-7) 2,00 - 8,00
Kyselina stearová C18: 0 0,10 - 0,40
Kyselina olejová C18: 1 (n-9) 60,00 - 80,00
Kyselina linolová C18: 2 (n-6) 7.00 - 20.00
Kyselina alfa-linolenová C18: 3 (n-3) 0,20 - 1,00
Komedogenita oleje: 2

Doplňující informace / Uchování produktu

Skladování na suchém a temném místě - mimo dosah dětí
Použití K vnějšímu použití
Výrobce TERRA99 EUROPE s.r.o.
Obsah 50 ml / 100 ml
Země původu KEŇA / MEXIKO

Doplňkové parametry

Kategorie: Kosmetické oleje
Věk: 15+
Vlastnosti: Regenerační, Hydratační, Vyživující
Typ určení: Pleť
Péče o pleť: Vyživení pleti
Typ pleti: Suchá pleť, Ekzematická pleť
Vhodné pro: Muže, Ženy
Na co je: Vrásky, Ekzém, Blokace UV záření, Zklidňující

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: