BLUE TANSY

Neohodnoceno Podrobnosti hodnocení
355 Kč 499 Kč 850 Kč od 355 Kč Měrná cena:
Skladem (5 ks) Skladem (3 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
9.11.2026 9.11.2026 9.11.2026 Zvolte variantu
KLÍČOVÉ BENEFITY
✓ Zklidňuje menší záněty a bolesti
✓ Zmírňuje svědění
✓ Má antivirové a antibakteriální účinky
✓ Vhodný na sluneční spáleniny
✓ Podporuje duševní rovnováhu, klid mysli i ducha
O OLEJI
Olej Blue Tansy je znám také jako heřmánkový marocký olej - má všestranné použití na zmírnění všech druhů zánětů, je analgetický a hojivý, používá se na alergie, ekzémy a dermatitidy, vhodný při chudokrevnosti, nespavosti, migréně, závratích, uvolňuje nervozitu a podráždění. Tento luxusní tmavě modrý esenciální olej je ceněný pro svou podmanivou, sladkou, bylinnou vůni a pročišťující, uklidňující účinky. Heřmánek, jenž je uznáván pro své zklidňující účinky na pokožku, obsahuje Chamazulen, což je chemická složka modré tansy, dodávající ji charakteristickou tmavě modrou barvu a Sabinen coby hlavní chemickou složku, jenž pomáhá zmenšovat i výskyt kožních skvrn.
PŘIROZENĚ OBSAHUJE
✤ Chamazulen (vzácný terpenoid, který v čerstvé rostlině neexistuje, ale vzniká až během parní destilace; dává oleji jeho sytě indigově modrou barvu a má mimořádně silné protizánětlivé a zklidňující účinky)
✤ Sabinen (monoterpen s prokazatelnými antioxidačními a protizánětlivými vlastnostmi, který pomáhá tlumit podráždění a začervenání pokožky)
✤ Kafr (Camphor) (přirozená složka, která podporuje regeneraci kožních tkání, jemně chladí a napomáhá obnově buněk)
✤ Myrcen a beta-pinene (terpeny se silnými antiseptickými a čistícími schopnostmi, které přispívají k rovnováze problematické a aknózní pleti)
✤ Alfa-felandren (složka, která přispívá k charakteristické bylinno-sladké vůni a podporuje zklidnění stresované pokožky)
⚠️ Dle 7 dodatku ke Kosmetické směrnici (Cosmetic Directive) 76/768/EEC Evropské Unie (EU) – Annex III. jsou toto přirozeně se vyskytující složky v éterickém oleji:
Linalool
JAK POUŽÍVAT
▸ Difuzér / aromalampa: 2–4 kapky
▸ Kosmetické směsi: vždy důkladně naředit v rostlinném oleji
▸ Masáž: používat pouze ve velmi nízké koncentraci
⚠️ Neaplikovat neředěný přímo na pokožku
Vyhnout se kontaktu s očima a sliznicemi
ÚPLNÉ SLOŽENÍ (INCI)
Tanacetum Annuum Flower Oil

SÍLA ROSTLIN V JEDINÉ KAPCE

100% ESENCIÁLNÍ OLEJ
JEDINÁ INGREDIENCE
KONCENTROVANÁ SÍLA ROSTLIN
VŠESTRANNÉ POUŽITÍ

IDEÁLNÍ PRO

zklidnění
svědivá pokožka
ekzém, dermatitida

Detailní informace

Detailní popis produktu

Makro fotografie rostlinného oleje

KONCENTROVANÁ SÍLA PŘÍRODY

Vysoce koncentrovaný esenciální olej získaný z aromatických částí rostlin. Každá kapka v sobě ukrývá charakteristickou vůni a přirozené aromatické látky dané rostliny.

O OLEJI

Olej Blue Tansy je znám také jako heřmánkový marocký olej - má všestranné použití na zmírnění všech druhů zánětů, je analgetický a hojivý, používá se na alergie, ekzémy a dermatitidy, vhodný při chudokrevnosti, nespavosti, migréně, závratích, uvolňuje nervozitu a podráždění. Tento luxusní tmavě modrý esenciální olej je ceněný pro svou podmanivou, sladkou, bylinnou vůni a pročišťující, uklidňující účinky. Heřmánek, jenž je uznáván pro své zklidňující účinky na pokožku, obsahuje Chamazulen, což je chemická složka modré tansy, dodávající ji charakteristickou tmavě modrou barvu a Sabinen coby hlavní chemickou složku, jenž pomáhá zmenšovat i výskyt kožních skvrn.

POUŽITÍ

  • Do difuzéru nebo aromalampy podle doporučeného dávkování.
  • Pro kosmetické použití vždy dodržujte doporučené ředění.
  • Použití upravte podle konkrétního esenciálního oleje.

FAQ

K ČEMU SE ESENCIÁLNÍ OLEJ POUŽÍVÁ?
Používá se především v aromaterapii, k provonění prostoru a po naředění také v kosmetických a masážních směsích.
JAK ESENCIÁLNÍ OLEJ SPRÁVNĚ POUŽÍVAT?
Několik kapek lze použít do difuzéru či aromalampy. Pro kosmetické použití jej vždy přidejte v malém množství do vhodného rostlinného oleje nebo kosmetického základu.
LZE ESENCIÁLNÍ OLEJ APLIKOVAT NA POKOŽKU?
Ano, ale pouze !!! dostatečně naředěný v nosném oleji !!!
MUSÍ SE ESENCIÁLNÍ OLEJ ŘEDIT?
Ano, při použití na pokožku vždy. Jde o velmi koncentrovaný esenciální olej, proto používejte pouze malé množství ve vhodném nosném oleji nebo kosmetickém základu !!!
LZE ESENCIÁLNÍ OLEJ POUŽÍT V DIFUZÉRU?
Ano. Vzhledem k jeho intenzivní vůni doporučujeme začít pouze s několika kapkami a množství upravit podle velikosti prostoru.
LZE KOMBINOVAT VÍCE ESENCIÁLNÍCH OLEJŮ?
Ano, lze kombinovat s dalšími esenciálními oleji. Díky výraznému aroma je vhodné jej ve směsích používat spíše v menším množství.
JAK ESENCIÁLNÍ OLEJ SKLADOVAT A JAKÁ JE JEHO TRVANLIVOST?
Uchovávejte dobře uzavřený, v chladu, suchu a mimo přímé sluneční světlo. Trvanlivost se řídí údajem uvedeným na obalu. Upozornění: Uchovávejte mimo dosah dětí !!!

Doplňkové parametry

Kategorie: PRODUKTY
EAN: Zvolte variantu
Věk: 20+
Vlastnosti: Antibakteriální, Antistresové, Zklidňující
Typ určení: Pleť, Do difuzéru
Vhodné pro: Muže, Ženy
Na co je: Záněty, Pro dobrou náladu, Na popáleniny
Země původu: MAROKO

Hodnocení produktu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole

Jak byste ohodnotili tento produkt? Vyberte od 1 do 5 hvězdiček, kde 1 je nejhorší a 5 nejlepší hodnocení.

Bezpečnostní kontrola

Vložením hodnocení souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole

Bezpečnostní kontrola

Vložením komentáře souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz