Vážení zákazníci, ke každé objednávce nyní obdržíte ručně vyráběné mýdlo jako DÁREK. Akce platí do odvolání nebo do vyprodání zásob.

HŘEBÍČEK

Neohodnoceno Podrobnosti hodnocení

Je destilován z karmínových poupat stálezeleného, který roste divoce v lesích Indonésie.   

Objem
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
165 Kč 420 Kč od 165 Kč
Dostupnost: Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Můžeme doručit do:
12.6.2026 12.6.2026 Zvolte variantu
HŘEBÍČEK
Neohodnoceno Podrobnosti hodnocení

Detailní popis produktu

Co musíš vědět?

Olej z hřebíčku nevoní krásně, avšak o to cennější má další vlastnosti. Má desinfekční, analgetické, antibakteriální, antioxidační a antiseptické účinky. Tlumí bolest zubů, prohřívá. Vhodný pro mastnou a aknózní pleť. Protože silně prokrvuje, doporučují se nízké koncentrace. Emocionálně a energeticky je hřejivý a uklidňující. Se svým bohatým, teplým a sladko kořeněným aroma nabízí široké uplatnění v kosmetice a v aromaterapii.

Hlavní chemickou složkou je Eugenol, který je zodpovědný za silnou vůni hřebíčkového oleje. Dobře se mísí s oleji ze skupiny dřevin, citrusů , koření, květin a bylin. 

Benefity

  • Účinný při léčbě menších bolestí, zejména zubních

  • Vhodný k očistě domácnosti, zejména během sezónních onemocněních

  • Minimalizuje bakteriální, virovou a plísňovou aktivitu

  • Podporuje zdravý imunitní systém

  • Hřejivý a uklidňující

    Upozornění!

  • Není vhodný pro astmatiky

  • Není vhodný pro těhotné ženy

  • Není vhodný na masáže a vtírání do kůže

  • Nepoužívat při ledvinových či jaterních obtížích

Jak používat

  • V aromaterapii při nachlazení a v období sezónních nemocí

  • Do difuzérů, při saunování

  • Do čisticích a dezinfekčních směsí

  • Pro mastnou a aknózní pleť ve velmi nízkých koncentracích ve směsích

Výsledky

  • Pocit tepla a prokrvení, úleva při nachlazení

  • Čistší, hygieničtější prostředí i pokožka

  • Úleva při drobných bolestech

Pro jakou pleť je vhodný

  • Mastnou a aknózní pleť


INCI/Složení Eugenia Caryophyllus (Clove) Flower Oil

Dle 7 dodatku ke Kosmetické směrnici (Cosmetic Directive) 76/768/EEC Evropské Unie (EU) – Annex III. jsou toto přirozeně se vyskytující složky v éterickém oleji: Linalool

Doplňující informace / Uchování produktu

Skladování na suchém, chladném a temném místě - mimo dosah dětí.
Použití K vnějšímu použití
Výrobce TERRA99 EUROPE s.r.o.
Obsah 10 ml / 30 ml
Země původu INDONÉSIE

Doplňkové parametry

Kategorie: Přírodní suroviny
EAN: Zvolte variantu
Věk: 20+
Vlastnosti: Antibakteriální, Intenzivní vůně, Zklidňující
Typ určení: Tělo, Do difuzéru
Vhodné pro: Muže, Ženy
Na co je: Prochladnutí a rýma, Na masáž těla
Země původu: Indonésie

Hodnocení produktu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Jak byste ohodnotili tento produkt? Vyberte od 1 do 5 hvězdiček, kde 1 je nejhorší a 5 nejlepší hodnocení.

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola