My

Tulsi BIO

 Bazalka posvátná - též známá jako Tulsi - královna bylin, je aromatický klenot, který patří do každé lékárničky.

Objem
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
225 Kč
Dostupnost: Skladem (>5 ks)

Detailní popis produktu

Bylina Tulsi se v Indii pěstuje v blízkosti chrámů a na domácích dvorech, aby přivolala přítomnost bohů a pročistila vzduch. Její jedinečná směs léčivých a vonných vlastností vynesla tomuto ostrému, svěžímu bylinně-minerálnímu oleji označení elixír života. Převládající chemickou složkou bazalky posvátné je eugenol, který je příčinou její hřebíčkové vůně, a malé procento metylchavikolu (tzv. estragolu).

Z emocionálního a energetického hlediska olej z bazalky posvátné podporuje emocionální uzdravení, podporuje reflexi a introspekci a přináší klid a mír, zejména při meditaci. Podporuje větší sebedůvěru a podporuje sebevědomí. Esenciální olej Tulsi je užitečný při řešení situační úzkosti nebo deprese. Pomáhá také podporovat hluboký a klidný spánek, takže je ideální pro lidi, kteří trpí nespavostí. Esenciální olej Tulsi také povznáší a duševně očišťuje, čímž pomáhá redukovat negativní myšlenky a pocity.

Účinky:
    Je užitečný při zvládání drobných bolestí a zánětů, zejména v souvislosti se svalovým napětím Často se používá k uvolnění nežádoucích svalových křečí a ke snížení přítomnosti nežádoucích bakterií, plísní nebo virů Je klasifikován jako adaptogen a může buď stimulovat, nebo uklidňovat, podle toho, co tělo v danou chvíli potřebuje Má protizánětlivé vlastnosti, které oleje z něj činí vynikající kožní prostředek na podráždění, drobné ranky a vředy Má zklidňující a uvolňující účinek, který pomáhá při řešení ekzémů Posiluje vitalitu a lze jej používat denně k udržení pružného zdraví Není vhodná pro masáže a vtírání do kůže Ve vyšší koncentraci irituje pokožku

Složení / INCI

OCINUM SANCTUM OIL
Dle 7 dodatku ke Kosmetické směrnici (Cosmetic Directive) 76/768/EEC Evropské Unie (EU) – Annex III. jsou toto přirozeně se vyskytující složky v éterickém oleji:
Eugenol, Geraniol, Limonene, Linalool

Doplňující informace / Uchování produktu

Skladování na suchém, chladném a temném místě - mimo dosah dětí.
Použití K vnějšímu použití
Výrobce TERRA99 EUROPE s.r.o.
Obsah 10 ml
Země původu INDIE

Doplňkové parametry

Kategorie: Aromaterapie
Botanický název: OCIMUM SANCTUM
CAS No.: 91845-35-1
Druh oleje: 100% Esenciální olej
Extrakční proces: Parní destilace
ORGANIC: ONE CERT, USDA ORGANIC (OCI-5560-220708-H-NOP),SGS ORGANIC (ORG /SC/2202/001041)
POUŽITÁ ČÁST ROSTLINY: LISTY A KVĚTY
SKLADOVÁNÍ: NA SUCHÉM, CHLADNÉM A TEMNÉM MÍSTĚ
TÓN: HORNÍ AŽ STŘEDNÍ
VÝROBCE: TERRA99 EUROPE S.R.O., Královická 544/8, Brandýs nad Labem / Stará Boleslav
Věk: 20+
Vlastnosti: Antibakteriální
Typ určení: Pleť, Tělo, K inhalaci, Do difuzéru
Vhodné pro: Muže, Ženy
Na co je: Ekzém, Záněty, Bolesti svalů
Země původu: Indie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: