Šafránový olej pro rozjasnění pokožky 50ml

Vyrábí se nízkoteplotní macerací živých, karmínových vláken z květů Crocus sativus (běžně známého jako šafrán) v ekologickém za studena lisovaném oleji ze sladkých mandlí. 

350 Kč
Dostupnost: Skladem (>5 ks)
Šafránový olej pro rozjasnění pokožky 50ml

Detailní popis produktu

Šafrán se jako přírodní prostředek k ošetření pleti používá již od starověku a stále je oblíbenou volbou pro hojivé masti a péči o pleť po celém světě.

Olej je účinkuje proti stárnutí, je bohatý na antioxidanty, vitamin C a vitamin E. Je také známý svými rozjasňujícími a hojivými vlastnostmi a vyrovnává strukturu pleti. Zároveň upravuje pigmentaci a sjednocuje tón pleti. Má hydratační a ošetřující účinky.

Šafránový (kesarový) olej má také silné antioxidační a ochranné vlastnosti pokožky. Díky své antioxidační povaze je užitečný jak pro preventivní metody péče o pleť, tak pro hojení již poškozené pokožky. Kromě toho je šafránový olej výborný pro výživu a posílení vlasů a vlasové pokožky.

Složení / INCI

Crocus Sativus

Doplňující informace / Uchování produktu

Skladování na suchém a temném místě - mimo dosah dětí.
Použití K vnějšímu použití
Výrobce TERRA99 EUROPE s.r.o.
Obsah
Země původu Indie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: