My

Santalový olej pro snížení zánětů a stimulaci krevního oběhu 50ml

Pomáhá chránit pokožku tím, že zlepšuje její pružnost, snižuje záněty a zároveň stimuluje krevní oběh, čímž dodává pokožce celkově zdravější vzhled.

440 Kč
Dostupnost: Skladem (>5 ks)
Santalový olej pro snížení zánětů a stimulaci krevního oběhu 50ml
My

Detailní popis produktu

Tento zlatý nosný olej je velmi jemný a nelepivý suchý olej, který je fantastickou součástí kosmetických přípravků v péči o pleť a vlasy. Vysoký obsah antioxidantů v oleji z ořechů santalového dřeva chrání před vypadáváním vlasů a hydratační vlastnosti tohoto oleje jsou účinné při úpravě vlasů pro zvýšení jejich hladkosti a objemu. Olej z ořechů santalového dřeva lze také použít k oživení matných vlasů a podpoře zdravého lesku.

Účinky:
    Zlepšuje pružnost pokožky Má regenerační účinky Vhodný pro citlivou pleť Proti vypadávání vlasů Zvyšuje hladkost a lesk vlasů
    Doporučení k dosažení nejlepších výsledků
    Nejrychlejších viditelných výsledků dosáhnete při používání našich produktů podle rituálu správného použití bezvodé kosmetiky - viz. "Použití oleje".
    Jak používat

    Obličej - Po navlhčení pokožky květovou vodou tzv. "Hydrolátem" vmasírujeme potřebné množství (ideálně 2-5 kapek) oleje do obličeje a dekoltu.

    Tělo - Na kůži si můžete nanést několik kapek na jakoukoli část těla a vmasírováním ji hydratovat. Malé množství oleje můžete také přidat do koupele, aby se pomalu vsáklo do pokožky. Některé oleje se skvěle hodí také k masáži.

    Vlasy - Když jsou vlasy suché, naneste několik kapek oleje do vlasů a vmasírujte je. Tím dosáhnete lesku a zmírníte krepatění vlasů, které budou mít hladkou a hedvábnou strukturu. Pro delší ošetření včetně pokožky hlavy můžete vybraný olej vmasírovat do vlasů a nechat působit přes noc. Po dokončení jednoduše umyjte vlasy.

Složení / INCI

SANTALUM SPICATUM SEED OIL
Mastné kyseliny Specifikace (%)
Palmitic Acid C16:0 2.50 – 4.00
Palmitoleic Acid C16:1 (n-7) 0.20 – 1.00
Stearic Acid C18:0 1.00 – 3.50
Oleic Acid C18:1 (n-9) 45.00 – 60.00
Linoleic Acid C18:2 (n-6) Maximum 2.00
Alpha-Linolenic Acid C18:3 (n-3) 2.00 – 3.50
Ximenynic Acid C18:2 (9a,11t) 28.00 – 37.00
Komedogenita oleje:

Doplňující informace / Uchování produktu

Skladování na suchém a temném místě - mimo dosah dětí
Použití K vnějšímu použití
Výrobce TERRA99 EUROPE s.r.o.
Obsah 50 ml / 100 ml
Země původu AUSTRÁLIE

Doplňkové parametry

Kategorie: Kosmetické oleje
Věk: 15+
Vlastnosti: Regenerační, Hydratační, Antioxidační
Typ určení: Vlasy, Pleť, Tělo
Typ pleti: Citlivá pleť
Vhodné pro: Muže, Ženy
Na co je: Záněty, Vypadávání vlasů
Země původu: Austrálie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole: